Theta Healing

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel. A mély ellazulás állapotában fellépő théta agyhullám segítségével kapcsolódott a Teremtőhöz, és a gyógyulás megtörtént.

A ThetaHealing technika egy energiagyógyászati kvantummódszer, amely alap, lélek, genetikai és történelmi szinten is oldja a problémáink tudatalattiban lévő okát, a gyökérproblémát. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás. A Teremtő feltétel nélküli szeretete az az energia, ami a változást létrehozza, és a gyógyulás azonnali. Thétában megnövekszik az intuitív képességünk, nem érzékeljük az idő múlását, ugyanakkor a teremtőképességünk is megsokszorozódik, így a lehetetlen is lehetségessé válik. ThetaHealing kezelés során a konzulens kapcsolódik a mindenség Teremtőjéhez, és onnan kap rálátást a kliens problémájának okáról. A kliens tudatalattijában lévő akadályozó hitrendszereket lecseréljük pozitív érzésekre, megtanítjuk a tudatalattinak milyen érzés szeretni, szeretve lenni és félelem , bűntudat és önostorozás nélkül szeretetet elfogadni. Lehetőség van az előző életekben tett fogadalmak, eskük elengedésére, ami által hatalmas teremtőerő szabadul fel. A konzulens tanúsítja a folyamatot, amelyhez szükség van a kliens elfogadására és hitére is, és ezután azonnal megtörténik a változás, a gyógyulás. Számtalan esetben jelenthet megoldást akár lelki, akár testi probléma esetén.

Az Amerikában nagy közkedveltségnek örvendő Moving America Forward című televíziós show bemutatta az év legsikeresebb vállalkozóit, s Vianna Stibal munkáját kitüntetéssel jutalmazta. Az orvosi világban a fizikai egészség prioritást élvez a mentális egészség felett, Vianna módszere azonban azt mutatja, hogy az elme egészsége elhagyhatatlan.

A ThetaHealing számomra maga a csoda! Szeretettel ajánlom mindenkinek, alkalmazásával hozza létre saját életében azt a csodát, amire vágyik, és még annál is többet és jobbat! 🙂

Szolgáltatás ára: 12.000 Ft

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Diószegi Gabriella K. Tóth Tünde

Comments are closed