Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot sorselemzés
Az elemzés időtartama: kb. 90 perc
Milyen problémák esetén ajánlott? Bármely probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét, illetve annak lehetséges megoldási módjait feltárja. Milyen rendszerességgel ajánlott: 28 naponta egyszer.
A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot olyan, a világon egyedülálló, a teljességet tökéletesen leképező technika, mely a fő kérdéstől függetlenül, az élet szinte minden területére képes adekvát és megalapozott választ adni: legyen az múlt, jelen, jövő, szellemi, érzelmi vagy fizikai, stb. ihletettségű kérdés. A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot fő különbözősége más tarot-kirakásoktól abban rejlik, hogy a kérdező a 22 lapot tartalmazó Nagy Arkánumból nemcsak kihúz meghatározott számú kártyalapokat, (és így az Egésznek kizárólag egy „részét” ismerheti meg), hanem mind a 22 Tarot kártyát együttesen használja. Ennek következményeképp az egyén saját (vagy mások) személyes valóságára szinte végtelen számú kérdést feltehet, és kaphat választ. A kirakásba a kérdező élete teljességben van jelen. Az egész embert mutatja – így az egész felől közelítve a részletek felé sokkal pontosabb válaszokat kapunk.
A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot kártya rendszere által a kérdező választ kaphat az alábbi témakörökben:

• A kérdező adott élethelyzetének jellemzése (párkapcsolat, munka, hivatás, családi élet, pénzügyi helyzet, álmok, múlt,jelen, lehetséges jövő).
• Egész évre szóló előrejelzés, mely megmutatja, milyen tervei vannak lelkünknek az adott évre (születésnapi; illetve újévi kirakás).
• Párkapcsolati elemzés (hogy áll az adott kapcsolat, mit gondol, érez párunk, illetve mit tegyünk, hogy a kapcsolat jobban működjön¬¬ – legyen szó szexuális, érzelmi, szellemi, vagy akár egész hétköznapi gyakorlatias kérdésekről).
• Adott kirakás esetén lehetőség nyílik egy élethelyzet mögött rejlő előző életi okait is feltárni.
• Egy elérendő cél érdekében saját talizmán készítése, mely 28 napig segít minket a cél elérésében.
• Egy problémakör elemzésekor lehetőség nyílik arra, hogy a kérdező megtudja, melyik ősétől örökölte morfogenetikusan az adott megoldandó feladatát, pl. betegségét, házassági vagy nehézségét, és mit tehet annak érdekében, hogy feloldja.
• Személyes mantra alkotás egy probléma feloldása érdekében.
• Életfeladat kirakás.
• Adott esetben helytálló gyógyítási útmutatót adhat Schüssler-sókkal, Bach virágterápiával, homeopátiával.
A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók: A kliens egy fő témakört érintő kérdéseire kaphat kimerítő választ az elemzés során, de a fennmaradó időben bármely más, fent említett témakörökből is kérdezhet.
Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem.
Utána mire kell figyelni? A Tarot kártya elemzés után célszerű beépíteni az új információkat, amennyire a kliensnek az megfelel.

Szolgáltatás ára: 15.000Ft/90perc

Ámon Angéla

Comments are closed