Szeretet masszázs

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssel. Mai rohanó világunkban a testünk folyamatos stresszhatások miatt állandó feszült állapotban van.
Ez a fizikai és lelki hatás egyre több betegséget okoz. Negatív gondolataink, mint a félelem, a bűntudat, az irigység, az aggodalom és a bánat rezgései méreganyagokat termelnek lelkünkben. Ezáltal csökken a terhelhetőségünk és teljesítményünk, életkedvünk romlik.

A szeretetmasszázs lényege, hogy lelkünket olyan pozitív, szeretet alapú érzelmekkel és gondolatokkal erősítsük meg, mint a kedvesség, az öröm, az elégedettség, a hit, a barátság, az egészség, a harmónia az optimizmus, az önbizalom.

Száraz bőrfelületen négyféle érintéstechnikát alkalmazva egy finomra hangolt egyensúlyi állapotba kerül a test, a lélek, és a szellem. Magas rezgésű szeretetminőség közvetítésére, megtapasztalására van így lehetőség, amely mély ellazulást eredményez, és elősegíti a testben áramló energiák blokádjainak feloldását, a szervezet öngyógyító erejének beindítását.

Kezelés időtartama: 60 perc

Bármely stresszel, fizikai vagy lelki tünettel együtt járó probléma esetén alkalmazható.

Ellenjavallat: Nincs

Bármely életkorban alkalmazható.

A kezelés fehérneműben, vagy fürdőruhában történik.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

K. Tóth Tünde

Comments are closed