Segítségnyújtás KOMPLEMENTER HIPNÓZISSAL csoportban

Kezelés neve: Segítségnyújtás KOMPLEMENTER HIPNÓZISSAL csoportban

Kezelő neve: Sümegi Gyula

Kezelés időtartama: 60 perc

Milyen problémák esetén ajánlott:

Ajánlott az orvosi kezelést kiegészítő alternatív kezelésként. A mindennapi életben felgyülemlett negatív gondolatok és érzések megszüntetésére. Stressz okának feltárására, megszüntetésére. Az elménket érő külső negatív gondolati behatások elleni védelemre, illetve a reklámokból és a médiából folyó állandó szuggesztiók elleni szellemi felvértezésre. Továbbá üzleti és magánélt minőségének javításra.

Ellenjavallatok:

Pszichotikus állapot (Olyan kóros elmeállapot, amikor elvész a valósággal való reális kapcsolat). Olyan betegség vagy fejlődési rendellenesség, ami következtében az illető nem képes folyamatos koncentrációra, vagy nem képes kommunikációra.

Hány éves kortól ajánlott: Feltétel, hogy képes legyen úgy részt venni a kezelésen, hogy 60 percig ne zavarja a csoport tagjait.

Milyen rendszerességgel ajánlott: Akár heti 1-2 alkalommal.

Kezelés menete röviden:

• Kényelmes elhelyezkedés a teremben.
• Transzállapot bevezetése és fenntartása a KOMPLEMENTER HIPNÓZIS technikák segítségével
• A kezelés céljának megfelelő szuggesztiók adása
• Transz megszüntetése

Kezelés leírása:

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően a HIPNÓZIST a XXI. szászadra kivehetjük az okkult tudományok sorából. Amióta laboratóriumi körülmények között is, illetve több alkalommal kontrollált módon létrehozható a hipnózis, azóta elvesztette a spirituális hatását a használók körében. A tudományos felvilágosítás hiányának és a média általi túlmisztifikálásnak köszönhetően a mai napig sokan tévesen ítélik meg a HIPNÓZISSAL dolgozókat. Többek között a Semmelweis Egyetem kutatói között is akadnak, akik egész életüket a HIPNÓZIS emberi szervezetre gyakorolt hatásait kutatták. Az eredményeik és publikációik elképesztők!

KOMPLEMENTER Hipnózisban is aktiválható a szervezet öngyógyító képessége és közvetve a lelki gondjaikon át illetve közvetlenül a megfelelő szuggesztiók alkalmazásával megszüntethető nagyon sok testi megbetegedés. A HIPNÓZISBAN létrehozható olyan erős érzéstelenítés is, hogy könnyedén elvégezhető akár fogászati beavatkozás (implantáció is) vagy műtét. Kutatások bizonyították, hogy a HIPNÓZIS egyes embereknél hatékonyabb fájdalomcsillapító lehet, mint az ópium származékok.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Milyen ruhában történik? Normál utcai.

Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.

Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem.

Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Olyan állapotban érkezzen, hogy a 60 perces kezelés alatt ne zavarja meg a csoporttársait és Önmagát a szükségletei kielégítése miatt.

Utána mire kell figyelni? A kezelés alatt elhangzott tanácsok betartására.

Sümegi Gyula

Comments are closed