Regressziós belső utaztatás

Az életünk folyamán a nem teljes tudatosságunkkal átélt érzelmek, traumatikus élmények okozzák legbosszantóbb, rendszeresen visszatérő lelki, vagy sok esetben már testi szintre is leképződött problémákat. Ezek lehetnek a rohanó életmód miatt elnyomott érzelmek, váratlan veszteség élmények, balesetek során tudattalanul rögzített lenyomatok, gyermekkorban, magzati korban, vagy akár korábbi életekben szerzett traumák.

Ezeket az elménkben rögzült információkat általában hiába próbáljuk elemezni és megfigyelni a hétköznapi tudatosságunk szintjén, a feloldáshoz kapcsolatba kell lépni a lényünk mélyebb rétegeivel és ott szembenézni a témával, amit a tudatalattink egyébként – éppen az élmény traumatikus, fájdalmas mivolta miatt – a tudatos elménktől elzárva tart.

A megfelelő, érzelmileg biztonságos körülmények között, külső segítséggel, ha az egyén már felkészült rá, már könnyedén felszínre jönnek és véglegesen feloldódnak ezek a tudatos törekvéseinket, fizikai testünk és emberi kapcsolataink harmonikus működését szabotáló tudattalan tartalmak.

A kb. 2 órás ülések alatt a személyiségedhez legjobban illeszkedő eszközökkel segítek abban, hogy egy életre megszabadulj a tudtodon kívül benned működő fékező és romboló mechanizmusoktól, melyekkel eddig még talán sohasem sikerült teljesen szembenézned.

Milyen esetekben segíthet leginkább a regresszió?
– érzelmi problémák, visszatérő negatív érzések (veszteségek, félelmek, fóbiák, pánik…)
– lelki eredetű betegségek, fizikai tünetek (allergia, asztma, cukorbetegség, stb…)
– „automatikusan” bekapcsolódó, nem kívánatos viselkedési minták (pl. dühkitörés)

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 9.000 Ft.

Szilbek Márta

Comments are closed