Metamorf masszázs

 

◦ Kezelés neve: Metamorf masszázs
◦ Kezelő neve: Ámon Angéla
◦ Kezelés időtartama: 90 perc
◦ Milyen problémák esetén ajánlott:
▪ A masszázs mellékhatásaként megszűnnek olyan pszichoszomatikus betegségek és tünetek, mint pl. a gyakori végtaggörcsök, vérnyomásproblémák, izomrángások, gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmuszavar, rendszeres szívszúrás, fokozott izzadás. Az állandóan hideg végtagok a masszázs hatására felmelegszenek. Elmúlhatnak olyan tünetek is, mint a vese, a máj és az epe betegségei, az emésztési gondok, az ízületi problémák, a rendszeres idegbecsípődések, a csont- és fogproblémák, a hajhullás, a gyakori megfázás, illetve a gyakori torok- és fülfájás.
▪ Kimondottan ajánlott születés körül keletkezett traumák oldására: koraszülött, császármetszéssel, nyakra tekeredett köldökzsinórral világra jött gyerekek gyógyítására – ezek ugyanis olyan negatív élmények, melyek kihatnak a gyermek egész későbbi életére.
▪ A fentiek mellett a metamorf masszázs alkalmas a jelen életre befolyást gyakorló, előző életben keletkezett sokkhatások, blokkok felszínre hozására és oldására is.
◦ Ellenjavallatok:
◦ Kisbabát váró nőknek, 16 éven aluliaknak nem ajánlott. Műtét , illetve komoly orvosi beavatkozás kiváltására nem alkalmas a módszer, ellenben bármilyen gyógyszer szedése mellett, vagy műtéti beavatkozás után a gyorsabb regeneráció érdekében kiegészítésként alkalmazható.
• Hány éves kortól ajánlott: 16
• Milyen rendszerességgel ajánlott: heti 1 alkalom
• Kezelés leírása:
◦ A metamorf masszázs a mindennapi élet rendszerének átalakítására hivatott speciális technika, mely oldja a lelki blokkokat: felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt egy teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre.
• A kezelés menete:
◦ A masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, melynek során a lábakon, a kezeken és a fejen speciális pontokat érintek. Használata egészségi állapottól független, nem ütközik más kezelési módokkal, sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet.
◦ A masszázs (kb. 55 perc) alatt a kliens egy masszázságyon fekve, ellazult állapotban van, miközben a masszázs által előidézet energetikai hatás által felszínre kerülnek az éppen aktuális problémáinak mögöttes érzelmi blokkjai, melyek oldódásra kerülnek. A masszázs alatt meghatározott meditációs zene szól, mely az ellazulást elősegíti.
◦ A masszázs után a klienssel – ha igényli ¬– együttesen feldolgozzuk a meditációjában tapasztalt képsorokat, majd egy kipihentebb, frissebb, oldottabb állapotban engedem útnak.
• Milyen ruhában történik? Zokni és harisnyanadrág, ékszerek és hajgumi nélkül, kényelmes ruházatban.
• Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
• Szükséges-e utána zuhanyozni?Nem.
• Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem.
• Utána mire kell figyelni? A metamorf masszázst követő egy órában több folyadékbevitel (lehetőleg víz) javallott, emellett a masszázst követő egy-két napban a meditációban tapasztalt képek és a felhozott érzelmi blokkok oldódása zajlik, így hangulatingadozás, fáradékonyság, érzékenység – vagy épp ellenkezőleg, feldobottság, kicsattanóan pozitív érzések is előfordulhatnak. Érdemes a masszázs utáni eltérő hangulatokat tudatosan figyelemmel kísérni, mert ez a masszázs általi oldás következménye.
Metamorf masszőr: Ámon Angéla

Szolgáltatás ára: 15.000 Ft.

Ámon Angéla

Comments are closed