Meridián diagnosztikai állapotfelmérés és személyes konzultáció

Kezelés időtartama: 60 perc

Mikor ajánlott:

Egészség megőrzésére, betegségek megelőzésére, egészségügyi elváltozások feltárására, rejtett betegségek felkutatására, kezelések hatékonyságának  vizsgálatára,  orvosi beavatkozások utáni állapot feltárására, méregtelenítő terápiák  ellenőrzésére,  életmódváltást követő visszamérésre             

Ellenjavallatok: Beültetett elektronikus eszköz (pl. pacemaker, defibrillátor) viselése

Hány éves kortól ajánlott: Életkortól független

Milyen rendszerességgel ajánlott: Személyes konzultáció szerint

Kezelés menete röviden:

 A meridiánok (energiacsatornák)  energiaszinjének fájdalommentes, számítógépes mérése a kéz- és lábfej akupunktúrás  végpontjain.  A mérés kiértékelése személyes konzultáció keretében történik grafikus és szöveges elemzéssel. Az energetikai egyensúlyi állapot  megismerése után az esetleges elváltozások visszaállítását személyre szabott életviteli tanácsadással,  akupresszúrás kezeléssel, homeopátiás, Bach-virágterápiás és Schüssler szaktanácsadással segítjük.

Kezelés leírása:

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a betegségek forrása a test megzavart energiarendszerében keresendő. A szervezetünket energiapályák hálózzák be, amelyekben áramlik az életenergia (Chi). A 12 fő energiacsatorna mindegyikéhez egy-egy létfontosságú szerv tartozik, amelyek energia-egyensúlyi állapota mérhető, így felvilágosítást kapunk azok egészséges vagy kóros működéséről. Egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése érdekében fontos, hogy tisztában legyünk testünk fizikai-lelki állapotával, valamint azokkal a tényezőkkel, amelyek alapvetően befolyásolják jól-létünket. A fájdalommentes állapotfelmérés során a 12 fő meridián (energiacsatorna) energiaszintjét mérjük a kéz- és lábfej akupunktúrás végpontjain. Ezáltal megtudhatjuk, hogy milyen energetikai állapotban vannak az életfontosságú szerveink (máj, szív, vese, tüdő…) és hol lépett fel energiatöbblet vagy hiány a szervezetünkben. Információt kapunk testünk-lelkünk egyensúlyi, egészségi állapotáról.

Az állapotfelmérést követő személyes konzultáció során grafikus és szöveges elemzés történik, közösen kiértékeljük a kapott eredményt. Az esetleges elváltozások helyreállítását személyre szabott komplex életviteli tanácsadással, akupresszúrás kezeléssel, homeopátiás, Bach-virágterápiás és Schüssler szaktanácsadással segítjük.

A felmérés során nem csak felvilágosítást kapunk szervezetünk egészségi állapotáról, hanem a visszamérés segítségével figyelemmel kísérhetjük a kezelések jótékony hatását is.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Milyen ruhában történik? Normál utcai ruhában

Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem

Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem

Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Szénsav-és alkoholmentes folyadék bevitele 30 perccel előtte ajánlott

Utána mire kell figyelni?  A személyes konzultáció során megbeszéltekre

Dr. Bártfai Katalin

Comments are closed