Mellvizsgálat Breastlight lámpával

Kezelő neve: Dr Bártfai Katalin
Kezelés időtartama: 30 perc

Milyen problémák esetén ajánlott: olyan nőknek, akiknek úgynevezett „csomós” mellük van és a kézzel történő ellenőrzés nehézséget okoz, nagyobb mell esetén, amikor bizonytalan az önvizsgálati eredmény, várandósság-szoptatás idején, mell-műtéten átesett hölgyeknél, implantátum használatakor, amikor a mammográfiás szűrés ellenjavallt és minden hölgynek javasolt, aki szeretne hosszú ideig egészségben köztünk élni. A Breastlight lámpás átvilágítás mellett javasolt a mell-ultrahang elvégeztetése, mert a két vizsgálat nem helyettesíti, hanem kiegészíti egymást. Ezzel a lámpával mell-vizsgálat végezhető, a teljes nőgyógyászati szűrést pedig a korábbi gyakorlatnak megfelelően kell elvégeztetni.
Ellenjavallatok: nincs
Hány éves kortól ajánlott: nincs korhoz kötve
Milyen rendszerességgel ajánlott: havonta

Kezelés menete röviden: a mell-lámpa kíméletes módon, alulról világítja át a mell szövetállományát az esetleges elváltozások korai felismerése céljából
Kezelés leírása: A lámpa a mellet átvilágítva különbséget tesz a normál szövetállomány és azon területek között, ahol olyan vérerek vannak, amelyek rendellenességet jelezhetnek. Kíméletes módszer: nincs összepréselés, fájdalommentes, sugárterhelést sem kap a szervezet. A lámpa által kibocsátott fény teljesen ártalmatlan a szövetekre, sejtekre, ezért korlátozás nélkül, bármilyen gyakorisággal lehet ellenőrzést végezni vele.
A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Milyen ruhában történik? felső ruházat nélkül
Kell-e bármit vinni a kezelésre? nem szükséges
Szükséges-e utána zuhanyozni? nem
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? folyadékbevitel ajánlott
Utána mire kell figyelni? esetleges elváltozáskor szakorvos felkeresése javasolt

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: egy alkalom 4.500 Ft.

Dr. Bártfai Katalin

Comments are closed