Ma-uri masszázs

A Ma-uri masszázs kívülről egy nagyon szép táncnak látszik, ahogyan a masszőr a zene ritmusára, meghatározott lépésekkel és mozdulatokkal körbejárja a kezelt személyt, aki a masszázspadon fekszik. Ő pedig belülről, azt érezheti, hogy ebben a másfél órában minden összekapcsolódás érte van, a zene és a masszázs érintései nyomán minden kisimul, letisztul benne. Új erőt, életerőt, örömöt érezhet magában Ha készen áll rá, kicsit kívülről tekinthet rá önmagára, a kapcsolataira, az életére, az éppen aktuális problémáira, és akár a megoldások is megszülethetnek.
A kezelés végén általában úgy kelnek fel a vendégek a masszázságyról, mintha megfordult volna kicsit velük a világ, és annyira jól érzik magukat, hogy szinte már nem is emlékeznek arra, hogy milyen fizikai-érzelmi állapotban voltak a masszázs előtt.

A Ma-uri olajos, teljes testmasszázs, amely tartalmazza a karok és az arc masszázsát is. A masszázs mozdulatait alkarja és kézfeje segítségével végzi a masszőr.

Kezelés időtartama: 90 perc

Milyen problémák esetén ajánlott:
A Ma-uri masszázs egy olyan gyógyító kezelés, amely az emberben lévő öngyógyító folyamatok felébresztését segíti elő, és mint ilyen, a test és lélek harmonikus együttműködésének elérésére törekszik.

A Ma-uri masszázs hatásai testi szinten:
– kilazítja a merev, görcsös izmokat, ízületeket
– fokozza a nyirokkeringést, ezáltal tisztítja a nyirokrendszert, elindítja a test méregtelenítő folyamatait
– rugalmassá teszi a bőrt
– nagyon mélyen ellazít, relaxál
– minden megfáradt, elhasznált stresszel telített energiától megszabadít, és feltölt friss, tiszta életerővel

A Ma-uri masszázs hatásai érzelmi szinten:
– nagyon megnyugtató, segíthet elengedni
bármilyen nehéz érzést, félelmet, indulatot, szomorúságot
– segíthet visszatalálni önmagunkhoz, megtalálni a bennünk rejlő válaszokat az életünkben megjelenő problémákra
– visszatér az életkedv, az öröm az életünkbe
– segít a változás, változtatás erejét befogadni, és az ezzel kapcsolatos, szükséges lépéseket elindítani

Ellenjavallatok: Lázas, fertőző beteg állapot.

Hány éves kortól ajánlott: Akár 10-12 éves korú gyermekek kezelésére is alkalmas módszer.

Milyen rendszerességgel ajánlott: A kezelések rendszeressége mindig a vendég egyéni igényeihez igazodik.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
– Milyen ruhában történik? A Ma-uri olajos testmasszázs, ruhátlanul történik, de minden intim részt törölköző takar a masszázs ideje alatt. Nagyon fontos, hogy a vendég végig biztonságban és tiszteletben érezze magát.
– Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
– Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem feltétlenül szükséges, mert a bőr általában magába szívja az olajat a masszázs végére, de természetesen lehetséges, ha valaki szeretné.
– Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Javallott a masszázs előtti egy órában már nem táplálkozni, a folyadékfogyasztás rendben van.
– Utána mire kell figyelni? A masszázs után fontos inni, és kell egy kis idő, amíg a vendégek „visszatérnek” teljesen a hétköznapi életükbe. Ezért a kezeléseket jobb úgy beiktatni a napirendjükbe, hogy utána legalább 1-2 órán át ne legyen olyan dolguk, ami nagyobb koncentrálást igényel, hanem hagyjanak maguknak egy kis időt feldolgozni, stabilizálni a masszázs hatásait

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 8.000 Ft.

Dányi Rita

Comments are closed