Lélekoldó kezelés, Tisztánlátó segítséggel

Voltál már úgy, hogy a tested jelzett, figyelmeztetett, de te csak legyintve, későbbre tolva vagy teljesen figyelmen kívül hagytad a jelzéseit. Van egy olyan pont, amikor ezt már nem engedi meg neked! Nem hagyja, hogy ne foglalkozz a fennálló problémával. Ilyenkor már betegségeket, tünet együtteseket hoz létre a figyelmed fenntartására.

Sok betegség lelki szintről elindulva okoz problémát, megoldandó kihívást sok ember életében. Orvosi segítséghez fordulva, azonban sokszor nem érkezik megfelelő feloldás a lélek terében, hiszen a gyógyszerek sokszor csak a tüneteket enyhítik.

Végig járták az orvosi kivizsgálásokat, kipróbálták az újabbnál újabb, hatékonynak nevezett szereket, de a tünetük nem múlik el vagy csak időlegesen.

Ilyenkor fordulnak sokan hozzám.

Mi történik ebben az esetben?

Mi egy másik oldalról és egy mélyebb szintre nyúlva nézünk rá a probléma kiváltó okára. Arra az időre, helyzetre, amikor az keletkezett. Hiszen az ember életében a hasonló élethelyzetek egymásra rakódva erősítik fel a blokkot, mint arra lehetőséget adva, hogy meg tudjuk látni. A múlt sérelmei ezek, olyan fájdalmas részek, félelmek, mintázatok, amik tudat alatt befolyással vannak mindennapjaink döntéseire.

Kapsz egy lehetőséget magadtól, hogy felszabadítsd a lelkedet, hogy újra önmagad, egészséges és boldog légy!

Ebben segítelek én, hogy megtaláld a kulcsot és kinyisd bezárt kelepcéd ajtaját!

Várlak benneteket szeretettel!

 

Wallnerné G. Ildikó

Comments are closed