Illat-kulcs Meditáció

Milyen problémák esetén ajánlott:
stresszes életmód, párkapcsolati, munkahelyi problémák, konfliktus helyzetek, vizsgadrukk, lámpaláz esetén, valamint fizikai szintű tüneteknél, mint pl. alvászavar, légúti problémák, depressziós hangulatok, elkedvetlenedés, allergiás reakciók, táplálkozási, emésztési, súly- és sok más lelki okokra visszavezethető probléma esetén.

Ellenjavallatok: nincs
Hány éves kortól ajánlott: 5 – 99 éves korig
Milyen rendszerességgel ajánlott: nincs ajánlás

Kezelés leírása:
A Lét színes világában kalandozva számos gyógyító helyen és tanfolyamon megfordultam, ezekből az élményeimből összeválogatva a leghatékonyabbakat, alakult ki ez a kezelés. A számomra leginkább ellazító és pihentető módszerek alkalmazásával és kombinációjával hívlak egy intenzív belső utazásra.
Miről is szól, hogyan zajlik:
Illat – finom illó- és növényiolaj keveréket készítek számodra úgy, hogy Te választod ki melyik illatokkal szeretnél utazni, majd könnyű, lágy mozdulatokkal beolajozom a lábfejeidet, kézfejeidet, homlokodat
az illóolajok és a növényi olajok kifejtik gyógyhatásukat, segítenek az ellazulásban, a megnyílásban és támogatják a saját gyógyító folyamataid beindulását, ezt a folyamatot támogatja a talpon és a kézfejen lévő akupresszúrás pontok érintése, masszírozása is.

kulcs – mely nyitja az Önmagadhoz vezető ajtót, amikor megnyílnak a benned lévő válaszok, felfedjük szíved vágyait, a lelkedre hangolódva felszínre hozzuk legbensőbb, legtitkosabb álmaidat

meditáció – mindezt egy mélyen ellazult, relaxált állapotban általam vezetett meditáció kíséri, amely segít Neked abban, hogy könnyedén helyezd a figyelmed befelé és tudatosítsd magadban, milyen vágyaid vannak.

Azoknak ajánlom, akik vonzódnak az illatokhoz, szeretnek meditációban megpihenni és azoknak is akiket hívnak a fenti sorok.
Gyere és tapasztald meg Te is!

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Milyen ruhában történik? utcai ruhában, a lábfejek és a kézfejeket hagyjuk ruha nélkül
Kell-e bármit vinni a kezelésre? nem
Szükséges-e utána zuhanyozni? nem
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? nincs előírás
Utána mire kell figyelni? nincs előírás

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 11.000 Ft.

stahl-gabi_200x200

Stáhl Gabriella

Comments are closed