Hangfürdő

Fekvő helyzetben töltünk el másfél órát. Jóga matracon, betakarva fekszünk. Beburkolnak a harmonikus hangok, rezgések. Egy-két élesebb hang is előfordul, felkelti figyelmünket. Ha esetleg elalszunk, a gyógyító hangrezgések akkor is hatnak ránk. Emelik rezgésünket. Halljuk a dob, hárfa, esőhang, csengők hangját, majd a hangtálak után bekapcsolódik a gong, terjedelmes hangjával.
Minden este más, egyedi és egyéni koncert.

Kezelés menete röviden:
Aki szeret meditálni, a tartalmas meditációhoz segíti a hangfürdő. A különböző terápiás hangszerekkel elérhető különleges hanghatások, rezgések kialakítják azt a hangteret, amelyben a számunkra szükséges rezgések megtalálhatók. Testünk felveszi a neki szükséges rezgést. Vezetett meditáció esetén a meditációs cél elérését nagyban segítik a hangok, rezgések.

Milyen problémák esetén ajánlott:
Elsősorban egészséges ember életminőségének még jobbá tételére, a relaxálás segítésére ajánlom. Alvászavar, beilleszkedési, önértékelési problémák, depressziós állapot esetén segít felépülni.

Ellenjavallatok: Terhesség korai fázisa, epilepszia

Kezelés időtartama: 90 perc

Hány éves kortól ajánlott: 18 éves kortól

Milyen rendszerességgel ajánlott: Heti egyszer

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
A kezelés alatt felmerülő belső képek utat mutatnak, segítenek megismerni önmagunkat, segítenek elengedni fájdalmainkat, megoldani problémáinkat.
– Milyen ruhában történik? Nincs előírás
– Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem
– Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem célszerű, hagyni kell az energiákat beépülni.
– Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Alkohol- és más tudatmódosító szerek (gyógyszer) fogyasztása tilos a kezelés előtt és után is.-
Utána mire kell figyelni? Befelé, a testünkre figyeljünk, vegyük észre jelzéseit. Milyen változást tapasztalunk a hangfürdő után? Milyen élményeink voltak? Hogyan érezzük magunkat? Tudatosítsuk tapasztalásainkat!

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 2.000 Ft, 5 alkalmas bérlet ára: 9.500 Ft.

farkasne-pasztor-kati_200x200

Farkasné Pásztor Katalin

Comments are closed