Fényterápiás infraszolárium

Szoláriumok kellemes kikapcsolódást, feltöltődést kínál, jótékonyan hatva az egészségre, a közérzetre. A napozási idő minimum 7 perc, mely egy +2 perces előkészítő szakasszal kezdőik. Megnyugtató hang üdvözöl, relaxáció, egyenletes barnulás, feltöltődés, szoláriumozás közben kellemes zene szól. Az extrák sokasága kényeztet. Felvillannak az infrasugárzók felkészítve a szervezetet a napozásra. Majd következik a napozási idő, mely maga egy fény- és hangterápiás kezelés.

Infra előkezelés: Szoláriumozás előtt, a nap sugaraival azonos módon felkészíti a bőrt az egészséges barnulásra. Felmelegíti a bőrt, kitágítja a pórusokat, így a barnulás eredményesebb és tartósabb lesz. Az infrasugárzók régóta ismert jótékony élettani hatását már a szoláriumban is élvezhetjük. Az infra méregtelenít, fogyaszt, csökkenti a cellulitiszt, növeli az ellenálló képességet, energiával tölt fel.

Fényterápia: A zöld szín a természetben megtalálható, az élet színe. Nyugtatja az idegeket és a szemet. Élénkítő hatású, csökkenti a fáradtság tüneteit, az egyensúly, harmónia színe. Jótékonyan hat a belső szervekre (tüdőre, szívre), serkenti a vér- és nyirokkeringést. Pozitív hatásai révén segít a szervezet egyensúlyát helyreállítani.

A mértékletességet figyelembe véve a szoláriumnak élettanilag is jó hatásai vannak. Életformává vált a szoláriumozás, ami nem csak barnít:
-elősegíti a szervezet D-vitamin és kalcium termelését
-növeli a szervezet ellenálló képességét
-megszünteti a stressz hatásait, kipihenheti egész napos fáradalmait
-kedvezően hat a kedélyállapotára
-szép, egészséges, ápolt bőrt ajándékoz
-fitt közérzetet biztosít
-különböző bőrpanaszokra bőrgyógyászok ajánlják

EXTRÁK:

– Infra előkezelés (Felkészíti a bőrt a napozásra)
– Fényterápia
– Relaxációs hangterápia
– beépített sztereo hangfalak,
– 54×160 W különleges teljesítményű cső,
– ventilátor,
– professionális turbócső garnitúra (a gépben lévő professzionális csőgarnitúra!)
– ellipszis forma (az egyetlen TÖKÉLETES barnulás! A test minden pontjától egyenlő távolságra!)

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 690 Ft/1 egység (7 perc szoli + 2 perc infra)

Testi-lelki feltöltődés várja a hang- és fénytárpiás szoláriumunkban.
Látogasson el hozzánk, próbálja ki!

Comments are closed