Energetikai közérzet javítás égi üzenetek közvetítésével

Beszélgetés – energetikai közérzet javítás meditatív, relax állapotban – ismét beszélgetés

Tibeti gyógyító energetika: Ez egyfajta „kézrátétes” energiafeltöltés, amivel beindítjuk az öngyógyító folyamatokat, harmóniát teremtünk a testünkben, az auránkban.

Angyal terápia: Meditatív állapotban, kapcsolatot teremtünk a hozzánk érkező angyallal, aki ha kell, konkrét útmutatást nyújt az adott kérdésben. Energiájával feltölti testünket, lelkünket, támogatja szellemünket.

Nemeskő-gyógyászat: A kövek szervezetünknek szükséges ásványi anyagokból állnak, kémiai alkotóelemeiken, kristályrendszereiken és színeiken keresztül hatnak. Energiájukat, színük rezgését a hét fő csakránkon át vesszük fel. Hozzájárulnak szervezetünk anyagcseréjéhez, méregtelenítéséhez, energiaszintünk optimalizálásához. A test a lélek és a szellem megtisztul.

Angyalkártya: Mindig pozitív útmutatással látja el az embereket a feltett kérdésekben.

Virágterápia: A virágoknak is mindennek a világban szimbolikus jelentésük van, a szépségükön és a bennük rejlő gyógyító nedükön kívül. Rezgésükkel, energiájukkal oldhatjuk fel betegségeinket, félelmeinket.

Reflexológia: A reflexpontok rendkívül érzékeny idegvégződések. Ezeknek a pontoknak a stimulálásával képesek vagyunk feloldani a feszültség blokkokat és megszüntetni az elzáródásokat.

Időtartama: első alkalommal 90 perc, második alkalomtól 60 perc.

Milyen problémák esetén ajánlott: Testi-lelki problémák esetén. Segíthetek, átadhatom megtapasztalásaimat, irányt mutathatok, lehetőségeket vázolhatok fel. Viszont a felfedezés öröme, boldogsága csak a tiéd kedves úton járó, vagy még éppen útkereső társam. Amit én nyújtani tudok, nem egyszerű használata egyfajta gyógyító tevékenységnek, hanem az összegyűjtött tudásom, specifikus egyénre szabott alkalmazása.

Ellenjavallatok: nincs

Hány éves kortól ajánlott: magzati kortól – az elmúlásig

Milyen rendszerességgel ajánlott: állapottól függő

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
– Milyen ruhában történik? Bármilyen
– Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem
– Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem
– Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem
– Utána mire kell figyelni? A személyre szabott ajánlatokra. A gondolatainkra.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 10.000 Ft.

szilbek_marti

Szilbek Márta

Comments are closed