Energetikai és mentális blokkoldás médiumi segítséggel

Az út befelé vezet…
Mai világunkban egye inkább azt tapasztaljuk, hogy a régen bevált és jól működő sémáink, rendszereink szinte teljesen haszontalanná, elavulttá váltak. Újra és újra próbáljuk feloldani az életünkben szembejövő feladatainkat, de azok egyre inkább problémákká növik ki magukat, míg nem testünkben is megjelenő érzéseket, betegségeket létrehozva. Ilyenek például az emésztésünkben keletkező változások, a magas vérnyomás, a pánik rohamok, a stressz, és még sorolhatnánk. Ezek azok a megnyilvánuló jelzések, amelyekkel testünk üzen számunkra.
Itt jön el a pillanat, amikor kicsit meg kell, állj! Meg kell állnod, le kell lassítanod ahhoz, hogy meglásd a megoldást. Át kell helyezned a fókuszt! Nem csak a negatívról a pozitívra, hanem a kintről a bentre!
Hogy értsd, miről beszélek!
Idáig kívülről vettél minden információt, az életed a napjaid körforgásában. De ha megállsz, és befelé figyelsz, akkor mindez lelassul, átláthatóvá, feldolgozhatóvá és egyúttal megoldhatóvá válik.
Elkezded figyelni magad…. Figyeled, hogyan működsz, milyen mintázatok alapján hozod meg a döntéseidet. Kisgyermekkorunk óta, mint a szivacs szívjuk magunkba az információkat. S erre a szüleink voltak az első példa, akiket istenként tisztelve, velük azonosulva kezdtük meg földi síkon az életünket. De valójában kinek az életét is élem, ha ugyan azt a mintázatot követem, amit lemásoltam? Nézd meg, mit csinálsz úgy, mint a szüleid! S lásd a hasonlóságokat, a különbözőségeket! Ha látod már, akkor dönthetsz, mit is kezdesz velük!
A félelem a másik nagy csapda. Amikor a gyomrod akkor is összeszorul, amikor nem kéne. Amikor ülsz egy helyben, amikor cselekedned kéne. Amikor változtatni, a komfortzónán túllépned kéne, de csak kattog, és szaval az elme. Hát van egy rossz hírem a számára!
Hatalmad van felette! Te döntesz, de neked kell cselekedned, neked kell szembe menned vele!
Egy híres író szavaival élve…
” Sok szörnyűséget éltem meg az életemben. Néhány közülük meg is történt.”
Nagy igazság van a sorok között, remélem, érzed. Rajtad múlik, hogy az életedet hogyan éled!
Hányszor akartál már megfelelni az életedben? Hányszor vártál szeretetet, elfogadást cserében? Hányszor adtad fel önmagadat, a vágyaidat, hogy ne kelljen konfrontálódnod? Tudom nehéz! De azt is tudom, hogy megéri! Túllépni a korlátaidon, a hitrendszereden, s felfedezni saját magad!
Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz önmagad számára!
Ebben tudok segíteni neked, minden egyes összekapcsolódásban. Tisztánlátó Médiumként vezetlek téged önmagad felé, hogy felfedezd a csodát, aki vagy. Hogy meglásd azokat a lehetőségeket, amik mindig is ott voltak benned, csak elfedték előled a hitrendszerei és félelmeid. Segítek felismerni, lebontani, elengedni azokat. S rajtad áll mit helyezel a helyükre. De ha magad mellett döntesz, és a szívedre hallgatsz, az irányt már kijelölted a megújulásod számára.
Válaszd az életet a félelem helyett! Válaszd magadat az elvárások helyett! És dönts te az elméd helyett! Hiszen innentől már te alakítod tudatosan, felelősséggel a sorsodat! A folyamat elindult, hiszen már látod, hogy van kiút a problémából!
Egyéni blokkoldásra, Médiumi közvetítésekre az elérhetőségeken tudsz bejelentkezni.
Várlak benneteket szeretettel, ezekre a csodás összekapcsolódásokra!

Milyen problémák esetén ajánlott:
Minden olyan lelki eredetű betegség, amely az elszenvedett veszteség, bűntudat, harag, félelmek következtében alakul ki.
– pánik betegség
– depresszió
– családban”öröklődő” betegségek
– haláleset
– traumatikus állapotok oldásának segítése
– feszültségpontok oldása
– műtétek utáni regeneráció
– Touret szindróma
– gyermek vállalás esetében is.

Ellen javallat: Nem ismert

Kezelés időtartalma: 60 perc

Hány éves kortól ajánlott? Kisgyermek kortól (4-5 év) is jó eredményekkel lehet alkalmazni. A gyermekek sok olyan dolgot látnak, érzékelnek, amiket felnőttként nem. Játékosan a képzelő erejük segítségével is hatékonyan alkalmazható a módszer. Az idősebb vagy felnőtt korban már inkább a meditatív állapot segítségével találunk rá a probléma forrására, és oldjuk fel azt. Minden ember más és más. De ha a kiváltó okot szüntetjük meg, akkor a hozzá kapcsolódó probléma testi szinten is gyógyul, szűnik meg. Hiszen a felszínen megjelenő probléma lehetőséget biztosít arra, hogy ránézzünk annak forrására, múltban gyökerező okára.

Kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
– Milyen ruhában történik?: Utcai viselet
– Kell e bármit vinni a kezelésre? Ha úgy érzed, vizet hozz magaddal.
– Előtte kell-e figyelni a táplálkozásra, folyadék fogyasztásra? Lehetőleg ne közvetlenül étkezés után érkezzen, folyadékot (alkohol menteset ? ) korlátlanul lehet fogyasztani.
– Utána mire kell figyelni? A beinduló folyamatok még néhány napig is eltarthatnak. Tudatosítani kell magunkban, hogy ez a változás és a tisztulás része. Esetenként előfordulhat hasmenés, influenzaszerű tünetek, esetleg láz is. Ezek természetes vele járói lehetnek az energetikai folyamatoknak.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 10.000 Ft.

Wallnerné G. Ildikó

Wallnerné G. Ildikó

Comments are closed