Egyéni családállítás

Kezelés neve: Hellinger-féle egyéni családállítás
Kezelés időtartama: 90 perc

Milyen problémák esetén ajánlott: bármilyen életvezetési, érzelmi, egészségügyi probléma esetén, ugyanúgy, mint a csoportos családállítást. A különbség abban rejlik, hogy itt ketten vagyunk az ügyféllel, intimebb a munka. Azoknak a magunkon dolgoz embereknek ajánlom, akik még nem készek a csoportban való munkára, vagy a csoportos állítások közt igényük van egyéni munkára is.

Az egyéni terápiában 3 módszer közül lehet választani:

1./ vezetett meditáció, belső képekkel, a hozott probléma mentén a családrendszerben dolgozunk
2./ asztrológia, saját horoszkópon történt személyiség elemek felismerése, és a mögötte lévő blokkok oldása. A módszer segítségével a kliens minden alkalommal egy számára fontos életterületének sajátos, csak rá jellemző működésével ismerkedhet meg. Az asztrodráma egy hatásos önmegismerő módszer, az arra nyitott, intuitív emberek számára.
3./ aura-soma színterápia segítségével felhozott sérülések felismerése és oldása. Ebben a terápiában a színekre áll rá az ügyfél, melyek intenzív érzéseket, traumákat hoznak fel. A segítségemmel visszamegyünk az időben és megkeressük a trauma keletkezésének körülményeit, majd kioldjuk azokat.
Mindhárom módszer ugyanazt szolgálja, csak más-más eszközt veszünk igénybe, szeretettel ajánlom Mindenkinek.

Ehhez használom az aura-soma színterápiát a blokkok
Azoknak a magunkon dolgoz embereknek ajánlom, akik még nem készek a csoportban való munkára, illetve időbeosztásuk miatt nem tudnak azokon részt venni, vagy külön figyelmet igényelnek.

Ellenjavallatok: nincs
Hány éves kortól ajánlott: 18
Milyen rendszerességgel ajánlott: havonta egy alkalom.
Kezelés leírása, menete röviden: egy rövid probléma-feltáró beszélgetetés után belső képekkel történő (vezetett célirányos blokkoldó) meditáció, illetve családállítás-os segédeszközök igénybevételével.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Milyen ruhában történik? Hétköznapi.
Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem.
Utána mire kell figyelni? A terapeutával utánkövető telefonos vagy személyes beszélgetés ajánlott.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 18.000 Ft.

marothy-veronika  
Diószegi Gabriella Maróthy Veronika  

Comments are closed