Dzsuna masszázs

Csakra-; és auraharmonizálás
Dzsuna Davitashvili volt Szovjetúnióbeli bioenergetikus. Brezsnyev elvtárs természetgyógyászaként vált híressé. Ő a megalkotója annak a bioenergetikai diagnosztikának és kezelésnek, amit róla neveztek el. Másik elnevezése a kontaktnélküli energetikai masszázs, melynek célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása, és az energetikai rendszer harmonizálása, ezáltal az egészség visszaállítása.Konkrét gyógyítói tevékenység, de nem kifejezetten a beteg szervvel foglalkozik, hanem az energetikai rendszer harmonizálásán keresztül éri el a gyógyulást. A Dzsuna tehát energetikai gyakorlatok komplex rendszere. Az elnevezés, hogy „kontaktnélküli” magában hordozza a technika lényegét, azaz nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük. Ezzel a módszerrel az étertestben és az aszrtáltestben dolgozunk. Egy olyan önálló módszer, mely nem csak a testben fellépő zavarokat kezeli lokálisan, hanem egy az egész testre kiterjedő általános harmonizáló, gyógyító technika, így gyakran az is előfordul, hogy nem csak a beteg által jelzett probléma oldódik meg, hanem más a testben fellépő zavarok is helyreállítódnak. A Dzsuna módszer (kb. 35-60 perc) magában foglalja a csakrák tisztítását és az aura harmonizálását is.
Dzsuna bioenergetikai masszőrök: Ámon Angéla, Szotyori István

• Kezelés neve: Dzsuna bioneregetikai kezelés/ auraharmonizálás
• Kezelés időtartama: kb. 45-60 perc
• Milyen problémák esetén ajánlott:
◦  Bármilyen lelki, vagy fizikai betegség esetén ajánlott, de súlyos betegség esetén az orvosi beavatkozást nem váltja ki.
• Ellenjavallatok: Nincs.
• Hány éves kortól ajánlott: 8-10 éves kortól ajánlott, 10 éves kor alatt a gyermek problémájának feloldására az édesanyát ajánlott kezelni.
• Milyen rendszerességgel ajánlott: heti 1 alkalommal
• Kezelés menete, leírása röviden:
◦ A kezelés célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása, és az energetikai rendszer harmonizálása, ezáltal az egészség visszaállítása. Konkrét gyógyítói tevékenység, de nem kifejezetten a beteg szervvel foglalkozik, hanem az egész szervezet energetikai rendszerének harmonizálásán keresztül éri el a gyógyulást. A kezelés során nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük, hanem az étertestben és az asztráltestben dolgozunk. Egy olyan önálló módszer, mely nem csak a testben fellépő zavarokat kezeli lokálisan, hanem egy az egész testre kiterjedő általános harmonizáló, gyógyító technika, így gyakran az is előfordul, hogy nem csak a beteg által jelzett probléma oldódik meg, hanem más a testben fellépő zavarok is helyreállítódnak. A Dzsuna módszer magában foglalja a csakrák tisztítását és az aura harmonizálását is.
• A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
◦ Kisebb panaszok kezelésére elegendő lehet egy alkalom, nagyobb panaszok esetén heti egy alkalom javasolt, amíg az adott panasz meg nem szűnik.
• Milyen ruhában történik? Bármilyen ruha alkalmas.
• Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
• Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem.
• Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Nem.
• Utána mire kell figyelni?:
◦ A kezelést követő egy órában több folyadékbevitel (víz) ajánlott. A kezelés után a panasz átmenetileg felerősödhet, majd pár nap alatt enyhül.

Szolgáltatás ára: 15.000Ft/90perc

szotyori-istvan
Ámon Angéla Szotyori István

Comments are closed