DaoYin Gerinctorna egyéni

Kezelés leírása: Az ősi, több ezer éves, hagyományos kínai orvoslás tudástárából összeállított mozgásforma, mely a nyugati orvostudomány ismereteit is ötvözi, a fájdalommentes hátért, a jobb közérzetért és testtartásért. Mint a legtöbb keleti mozgásgyakorlatokban, itt is fontos a test, a lélek és a szellem harmonizálása. E nyugodt, lassú mozgás, a belső koncentráció és zenés környezet ezt a célt szolgálják.
Gerincünk megbetegedései legtöbbször javíthatóak, gyógyíthatóak, a káros folyamatok visszafordításában, a fájdalommentesség elérésében a megfelelő tornáztatást semmi sem pótolhatja.

Az egyéni gerinctorna alkalmával az Ön egészségi állapotának megfelelően, személyre szóló órán vesz részt, amikor csak Önre figyelek, és erőnlétének megfelelő mozgásgyakorlatokat állítok össze. Ha szükséges, más jellegű terápiát, gyógymódot is javasolok kiegészítés képen.
Az egyéni óra nagyon jó lehetőség arra, hogy saját tempójában tornázzon, melynek során megismeri a gyakorlatokat, és jártasságot szerez a végrehajtásukban.
Ha a magánórát követően a csoportos óráimon szeretné folytatni e tornát, könnyebben be tud csatlakozni a megszerzett ismeretekkel.
Kezelés menete: Az Ön egészségi állapotának megbeszélését követően, lassú bemelegítő, átmozgató gyakorlatokkal kezdünk kellemes zenére, majd nyújtó-lazító, helyreigazító és a helyén tartást elősegítő feladatok következnek. A gerinc menti mélyizomzat megerősítésére, rugalmasságának növelésére fokozott figyelmet fordítunk. Az óra folyamán egyenlő arányban szerepelnek az álló-, és az ülő-, fekvőgyakorlatok. A belső szervrendszerek energiájának növelésére meridián gyakorlatokat végzünk. Az óra végét relaxálással fejezzük be.
Minden korosztály számára végezhető, rehabilitáció, gyógyulás, megelőzés, alakformálás, energiaszint növelése vagy kikapcsolódás céljából is.

Kezelő neve: Gondán Gertrúd

Milyen problémák esetén ajánlott:
gerinc vagy mozgásszervi probléma, gerinctáji fájdalom esetén, ha az orvos gyógytornát javasolt
– általános kondicionálás, rugalmasság fokozása
– helytelen testtartás
– stresszkezelés
– megelőzés

Ellenjavallatok:
állapotosan nem ajánlott
Kezelés időtartama: 60 perc, 90 perc
Hány éves kortól ajánlott: 10 éves kortól lehet hozzám jelentkezni, és nincs felső korhatár
Milyen rendszerességgel ajánlott: heti 1-2 alkalom
Milyen ruhában történik: Kényelmes tornaruha, tornára hozott zokni, cipő nélkül.
Kell-e bármit vinni a kezelésre: Lehet vizet és törölközőt.
Szükséges-e utána zuhanyozni: Az óra nem jár fokozott izzadással.
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra: Előtte 2-3 órával étkezzen utoljára, folyadékfogyasztás lehet előtte és az óra közben is. Szénsavmentes víz ajánlott.
Utána mire kell figyelni: Folyadékfogyasztásra.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 7.000 Ft/60 perces alkalom, 9.000 Ft/90 perces alkalom.

Gondán Gertrúd

Gondán Gertrúd

Comments are closed