Cellulit masszázs

 A kezelés a problémás területeken történik, lábakon, combokon, fenék, derék és ritkán a has táján. Az érintett területeket speciális zsírégető olajjal bekenjük, majd erőteljes gyúró, dörzsölő fogásokkal végezzük a masszázst. Köpöllyel, mely szívóhatást gyakorol a bőrre, mély, kötőszöveti masszírozást kap a vendég. A kezelés kiegészíthető zsírégető tekercselős fóliázással, mely gondoskodik a megfelelő hatásról, elősegíti a zsír hatékony lebontását, a kötőszövet erősödését.
A masszázs két részből áll:

1. Szakember a kényes területeket előkészíti, a masszázsfogásokkal. Felviszi az aromás olajat (fahéj, paprika), az olaj tartalma a bőr hidratáltságát, és feszességét javítja és hatékonyan formázhatjuk vele testünk problémás területeit majd megfelelő Anti cellulit masszázst végez (gumiköpöllyel), mely felgyorsítja nyirokkeringést, fellazítja a kötőszöveteket, ezáltal a méreganyagok könnyebben eltávoznak.

2. Egy speciális aromaterápiás tekercselés következik, mely zsírégető hatású.

Milyen problémák esetén ajánlott: a narancsbőr kezelést nem javasoljuk súlyos, krónikus betegségek esetén, terhesség és szoptatás, valamint a menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, deréktól lefelé a bőr nyílt sérüléseinél, allergiás bőr reakciók esetén. A masszázs nem használható hajszáleres bőrfelületen! A magas vérnyomás szintén kizáró ok.

Ellenjavallatok: a narancsbőr kezelést nem javasoljuk súlyos, krónikus betegségek esetén, terhesség és szoptatás, valamint a menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, deréktól lefelé a bőr nyílt sérüléseinél, allergiás bőr reakciók esetén. A kezelés nem használható hajszáleres bőrfelületen! A magas vérnyomás szintén kizáró ok.
Masszázs időtartama: 50 perc
Hány éves kortól ajánlott: sajnos a cellulit harc még a vékony és fiatal lányokat is érinti! Általában az életmód, a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, sok ülőmunka, stressz, kevés folyadékbevitel, bőr nem megfelelő ápolása mind cellulit okozó tényező. Így mindenkit érinthet ez a probléma. Így érdemes időben felvenni a harcot a narancsbőr ellen.
Milyen rendszerességgel ajánlott: a kúra egyénre szabott, javasolt a 10 -15 alkalom, hetente kétszer kell ismételni a cél érdekében
Milyen ruhában történik: szabaddá tesszük a kezelendő testfelületet. A masszázsnál azt a testrészt letakarjuk, amin nem dolgozunk, és az adott testrészen végezzük el a masszázst. A masszázshoz az alsóneműt nem kell levenni.
Kell-e bármit vinni a kezelésre: célszerű olyan fehérneműt választani, amit nem sajnálunk, ha esetleg beszíneződik a masszázs folyamán az olajtól! Vagy érdemes magunkkal pólót és váltás alsóneműt hozni.
Szükséges-e utána zuhanyozni: higiénia szempontokat figyelembe véve, igen célszerű előtte zuhanyozni! Ez nemcsak higiéniai szempontból előnyös, hanem ellazítja, felkészíti a testet a masszázsra, ezáltal fokozza annak hatékonyságát, továbbá a masszázs során használt olajok is könnyebben felszívódnak a tiszta bőrön át. Ez után a kezelés után a vendég közvetlenül nem fürdik meg, ha tekercselést is kér a vendég, azt csak később mossa le, váltó fürdő módszerrel! A masszázs során megbeszéljük a váltófürdő használatát!
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra: fogyasszon legalább 2,5 liter folyadékot naponta! Ásványvizet, cukormentes italokat, vizelethajtó, méregtelenítő teákat. A megfelelő folyadék mennyiség szükséges ahhoz, hogy a szervezet eredményesen le tudja bontani a tárolt zsírokat.
Utána mire kell figyelni: kettő-négy órával az aromaterápiás tekercselés előtt ne vegyen magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el! Alkoholt és szénsavas italokat ne igyon! Közvetlenül a tekercselés után ne napozzon vagy szoláriumozzon! A masszázs után, kékfoltok és izomlázszerű fájdalom a kezelt területeken jelentkezhetnek! Az utófájdalom azért keletkezik, mert a kezelt területet intenzíven mozgatjuk, maszírozzuk. A sok hirtelen és intenzív mozgás hatására a szervezetünk sok tejsavat termel, amely az izomlázat okozza. Azonban ezek a mellékhatások pár nap alatt elmúlnak.

Masszázsaink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a masszázs megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 6.500 Ft.

   
   

Comments are closed