Bach-virágesszenciák alkalmazásai

A  Bach-virágesszenciák olyan finom rezgésekből előállított eszenciák, melyek a test-lélek-szellem hármasára hatnak. Az egészséget ezek harmóniája, és az egészséges érzelmek jelentik. Ezt az emocionális közérzet javítással könnyebben érhetjük el.
Az érzelmeket célzó közérzet javítás a testet és lelket egészséges, kiegyensúlyozott, nyugodt, ellazult állapotba hozza, és így feloldja a testi-lelki betegségtől szenvedő egyén feszültségeit és problémáit.

Minden negatív lelki állapotnak van egy pozitív megfelelője az eszenciák között. A Bach-virágesszenciák a negatív rezgések helyreállításában segítenek, visszaállítják a megfelelő rezgésszintet, így újra pozitív állapotba kerülünk. Segítségükkel nyitottabbá válunk a testi üzeneteink felé, egyensúlyba hozzák energiarendszerünket, a lelki okokon keresztül a testi problémára hatnak.

Izomteszttel választják ki a szükséges esszenciákat, amelyet nyelvre, nyelv alá, vagy vízbe, esetleg csuklóra cseppentünk, ahol gyorsan kifejti a hatását. Közben egy beszélgetésen feltárjuk, milyen érzelemhez kapcsolódik az adott esszencia és hogyan oldható fel a probléma, mit lehet ebből megtanulni. Szükség esetén otthonra is készül esszencia keverék, amit a kliens tovább szedhet, a hozzá tartozó pozitív megerősítésekkel pedig a közérzet javulásának sikerét erősíti.

Segítség nyújtó: K. Tóth Tünde

Bármely stresszel, fizikai vagy lelki tünettel együtt járó probléma esetén alkalmazható.

Ellenjavallatok: nincs
Időtartama: 90 perc
Hány éves kortól ajánlott: bármely életkorban alkalmazható
Milyen rendszerességgel ajánlott:  gyakorisága egyéni

Közérzet javító foglalkozásaink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a foglalkozás megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 6.000 Ft.

k-toth-tunde_200x200

K. Tóth Tünde

Comments are closed