Ayurvédikus masszázs – Udwartanam

Kezelő neve: Hegedűs Éva
Kezelés időtartama: 90 perc
Milyen problémák esetén ajánlott:
Jótékony hatású kapha típusú izületi problémák kezelésében, méreganyagok és lerakódások eltávolításában, segíti a nyirok és vérkeringést.
Rendbe hozza az izmokat és a bort a szülés, vagy a fogyás után, eltávolítja a cellulitiszt,
javítja a bor tónusát. Erosíti a petyhüdt izmokat, ezáltal rendkívül hatásos alakfomáló kezelés. Erőteljes méregtelenítő masszázs, segít a Kapha egyensúly helyreállításában. Túlsúly és ödémás elváltozások esetén rendkívül hatékony masszázsfajta, segíti a fogyást és rugalmassá teszi a bőrt. Hatékony narancsbőr ellen, élénkíti a lelassult anyagcserét.
Ellenjavallatok: Lázas állapot, legyengült fizikum, terhesség, súlyos bőrelváltozások, bőrfetőzáések esetén.
Hány éves kortól ajánlott: 16 éves kortól
Milyen rendszerességgel ajánlott: hetente, 10naponta, havonta.
Kezelés menete röviden:
A bevezető olajos masszázst követően gyógynövényporok és meleg olaj használatával erőteljes mélysimító, dörzsölő masszázst végezünk a teljes testen. A masszázst követően gyógynövényes gőzben fejeződik be az intenzív méregtelenítő masszázsterápia.
Kezelés leírása:

Ez egy különleges gyógynövényes masszázs, mely segíti a testsúly csökkentését. A gyógynövény őrleménnyel masszírozzuk a testet. A gyógynövénypor olajjal vegyítve igazán kellemes dörzsölő hatású masszázs. Ez az élénkítő, felpezsdítő testradírozás a test különböző szöveteiben, sejtjeiben lerakódott és felhalmozódott méreganyagokat segít feloldani. A fellazult salakanyagok aztán a masszázst követő gyógynövényes gőzöléssel válnak cseppfolyóssá, ezáltal könnyebben elhagyva a szervezetet a verejtékmirigyeken, illetve a kiválasztó szerveken keresztül. Az eredmény élettel teli és feszes, puha bőr. Végezhető egy masszőrrel, de nagyon hatékony szinkronban, mikor a test két oldalán egyszerre végzik ugyanazon kézmozgásokat a terapeuták.
Az udwartanamot 5-10 perces aromás gőzterápia követi, mely teljessé teszi ezt a különleges gyógyító, regeneráló és alakformáló masszázst.
A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Milyen ruhában történik? Eldobható papír fehérneműben
Kell-e bármit vinni a kezelésre? nagyméretű törölköző, papucs
Szükséges-e utána zuhanyozni? Igen, szükséges
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? A masszázst megelőző 2 órában kerüljük az evést, a folyadék fogyasztás előtte és utána is nagyon fontos.
Utána mire kell figyelni? A megfelelő mértékű folyadékbevitelre.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 12.000 Ft.

hegedus-evi_200x200

Hegedűs Éva

Comments are closed