Ayurvédikus masszázs – Nasyam

Nasyam masszázs (tiszító arc és fejmasszázs), mely fejmasszázst, nyakmasszázst, arcmasszázst, gyógynövényes gőzölést és gyógynövényes orrcseppeket tartalmaz. Tisztítja a légutakat, segít megszabadulni az arcüregben lévő nyákoktól, lerakódásoktól.

Gőzterápia speciális gőzboxban
Ayurvédikus gyógynövényes gőzterápia, fontos része az ayurvéda masszázskezeléseknek. Segíti a gyógynövények hatóanyagainak mélyebbre jutását a szövetekben, a pólusok kitágulásával a felszabadult méreganyagok izzadsággal való távozását. Erősíti a vérkeringést, felmelegíti az izületeket, szöveteket, segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. A speciális gőzkabinban való gőzterápiában, elkerülve a fej felmelegedését, folyamatos hűtést és izzasztást végzünk. Rendkívül hatékony tisztulást és mélyrétegből történő méregtelenítést eredményez.

Maszázsaink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 6.500 Ft.

hegedus-evi_200x200

Hegedűs Éva

Comments are closed