Asztrológia

Teljes asztrológiai elemzés

Az asztrológia olyan több ezer éves ősi technika, melynek segítségével az ember megismerheti saját – erre az életére betervezett – személyiségét. Megismerheti erősségeit, gyengeségeit, továbbá azokat a tudattalanul működtetett viselkedési mintákat, melyek akadályozzák az életének egy-egy területén. Az asztrológiai elemzés során az adott kliens személyiségét – mely olyan, mint egy speciálisan erre az életre lehozott ruha – szétszedjük apró darabokra, ráeszmélünk a tudattalanul működő tulajdonságokra, gondolati mintázatokra, megvizsgáljuk ezeket, majd újból összerakjuk. Megbeszéljük cselekedeteinek mozgatórugóit, mikor, milyen működési mechanizmust vesz elő tudattalanul, hogy aszerint működjön. Együttesen megtaláljuk azokat a képességeket, amire támaszkodhat, ha baj éri, ha döntésképtelen, vagy ha le van merülve. Mivel felismeri, hogy a nehezebb időszakok is értünk vannak, megtanulja használni a bolygókból sugárzó energiákat fejlődéséhez. Hisz a bolygó hat, akár tudatosak vagyunk rá, akár nem. Akkor miért ne fejlődjünk tudatosan általa? Szembesülünk azzal is, hogy negatív tulajdonság nincs, csak rosszul kezelt energia.

• Kezelés neve: Asztrológiai elemzés
• Kezelő neve: Ámon Angéla, Diószegi Gabriella
• Kezelés időtartama: kb. 120 perc
• Milyen problémák esetén ajánlott:
◦ Bármilyen probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét saját személyiségében, sorsfeladatában felismerje, illetve annak lehetséges ( tudatosságának mértékétől függő) jövőbeli kimeneteleit feltárja.
• Ellenjavallatok: Nincs.
• Hány éves kortól ajánlott:16 éves kortól
• Milyen rendszerességgel ajánlott: félévente, évente egyszer
• Kezelés menete, leírása röviden:
◦ Személyiségelemzés:
▪ Egy pontos születési dátumra felállított asztrológiai képlet megmutatja, hogy: mi a sorsfeladatunk ebben az életünkben, illetve előző életeinkből milyen erősségeket és gyengeségeket, tanulnivalókat „hoztunk át” jelen életünkre; továbbá melyek azok a személyiségjegyek, melyeket le kell küzdenünk, illetve ki kell fejlesztenünk magunkban ahhoz, hogy egy tudatos, harmonikus és felfelé ívelő életutat valósíthassunk meg.
◦ Párkapcsolati analízis:
▪ Összehasonlító horoszkópot két személyre állítunk fel: például kedvesünkkel, férjünkkel, gyerekeinkkel, munkatársunkkal. Ajánlott olyan személy esetében, akivel problémáink vannak, akivel nem tudjuk harmonikusan működtetni a kapcsolatunkat, de abban az esetben is eredményes, ha csak szeretnénk még jobban megismerni önmagunkat és a másikat az adott (pár)kapcsolat aspektusából.
▪ Az összehasonlító horoszkóp hozzásegít, hogy megismerjük partnerünk férfi-, nőideálját; gondolkodásmódját; érzelemvilágát; erősségeit-nehézségeit; mindezt úgy, hogy közben megismerjük saját magunkat is ezen dimenziók mentén az adott kapcsolatban. A párkapcsolati elemzés segítséget nyújt abban, hogy megértsük karmikus kapcsolatunk mibenlétét a másik személlyel. Rávilágít, hogy az adott személyt milyen tudattalan hajtóerők mozgatják és gyakorlati útmutatást ad arra, hogyan valósítsunk meg egy harmonikus, jól működő és boldog kapcsolatot a másikkal.
• A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
◦ Az asztrológiai elemzés egy előre megbeszélt időpontban történik, mely előtt a kliens megadja a születési időpontját, hogy horoszkópját előre elkészítsem a megfelelő részletességgel. Ehhez szükség van a pontos születési helyre és időre: város, születési év, hónap, nap, és a születési óra, perc. Amennyiben a kliens nem tudja biztosra a születési órát, aztc lehetőség van az asztrológiai elemzés előtt telefonon pontosítani.
• Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.
• Utána mire kell figyelni? A tudatosság fényében a kliens személyiségének magasabb szintű működésére.
Asztrológus: Ámon Angéla, Diószegi Gabriella
(Ára: 22.000 Ft, 2 óra)

 

   
Ámon Angéla Diószegi Gabriella

Comments are closed