Access Bars®

Milyen problémák esetén ajánlott:
A mindennapi életben stressz helyett könnyed megélést, másik nézőpontot, amivel nem kell belemenni a szenvedésbe. Segít a tudatossághoz hozzáférni, hogy rálátásod legyen életedre, és irányíthasd azt.
A kipróbálást  követően bármilyen vágyadat, célodat képes leszel beengedni az életedbe, legyen az bármivel kapcsolatos (test, egészség, alvás, párkapcsolat, pénz, szorongás, kreativitás).
Legrosszabb esetben a “Bars”  egy lazító fejmasszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Ellenjavallatok: nincs
Hány éves kortól ajánlott: 4 – 99 éves korig
Milyen rendszerességgel ajánlott: nincs ajánlás

Az Access Consciousness® rendszere a tudatosság növeléséről szól, ahogy a szószerinti fordítás mondja: hozzáférés a tudatossághoz. Gary Douglas és Dain Heer a rendszer megalkotói, ma a világ 173 országában van jelen, és már több százezer embernek segített, hogy változtasson az életén. Az USA -ban a társadalombiztosításin rendszer támogatja ezt a módszert és Nálunk is egyre növekszik az eszközök ismerete.
Az Access Consciousness® rendszerének alap kezelése az Access Bars® kezelés, ezen kívül számos testkezelés is rendelkezésünkre áll.
Az Access Bars® kezelés során a Barok futtatásával dolgozunk, ezek olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk, nézőpontunk, hitrendszerünk, gondolatmintázatunk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.
A kezelés nagyon kellemes, lazító, inkább fejmasszázshoz hasonítható. Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így befogadóvá válunk az új dolgokra. A kezelés során a páciens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (össz. 32 pont un. Bar ). Egyértelműen érzi, amikor megérinti a pontokat, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre és azonnal változásokat indít el az agyban. Ezek a pontok mind egy-egy területet érintenek (pl. kontroll, kapcsolatok teremtése, pénz, öröm…) , ahova a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódtak, elraktározódtak – és úgy futnak a háttérben, mint nem kívánatos programok.

Gyere és tapasztald meg Te is!

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Milyen ruhában történik? utcai ruhában
Kell-e bármit vinni a kezelésre? nem
Szükséges-e utána zuhanyozni? nem
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? nincs előírás
Utána mire kell figyelni? nincs előírás

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 11.000 Ft.

stahl-gabi_200x200
Stáhl Gabriella

 

 

Comments are closed