Cosmogenesis Workshop

Cosmogenesis Workshop 2018. Április 14-i workshop

2018 . április 14-én 10.00-15.15 között a Cosmogenesis Workshopot tart a Bijó Energia Központban!
Workshopunk címe: Tarot, Asztrológia, Családállítás – Sorsunk feltárásának nyomában

Érdekelnének Téged az alternatív blokk oldó technikák, de nem tudod pontosan, hogy működnek..? Szívesen részt vennél egyszer egy Hellinger-féle családállításon, de előtte szeretnéd megtapasztalni nézőként, hogyan is működik? Érdekelnek az olyan személyiség-, és sorselemző alternatív módszerek, mint az asztrológia és a Tarot kártya, és szívesen megtudnál róluk többet, mielőtt egy egyéni elemzés mellett döntenél?

Amennyiben a fenti kérdésekre IGEN a válaszod, úgy a Cosmogenesis Workshopján a helyed!

Workshopunk célja, hogy ízelítőt adjunk Nektek azokból a(z általunk leghatékonyabbnak tartott ) alternatív terápiás és önismereti módszerekből, melyek segítségünkre lehetnek abban, hogy megismerjük saját személyiségünket és azon keresztül életutunkat: azt a sajátos és complex, csak ránk jellemző energetikai csomagot, melyben saját gyengeségeink, erősségeink, sorsszerű irányvonalaink válnak láthatóvá, ‘leolvashatóvá’.

Workshopunkban az első előadás keretében lehetőségetek lesz belekóstolni a Hellinger-féle családállítás világába: megtudhatjátok, honnan származhatnak életünk fő nehézségei, milyen sorsismétlődéseket hozhatunk őseinktől, és mik késztetnek bennünket arra, hogy egy adott problémát magunkra vonzva nehezített legyen a továbblépés – illetve megtudhatjátok azt is, milyen módon lehetséges ezektől a tudatalatti mintáktól megszabadulva egy teljesebb, boldogabb életet élni!
Közvetlenül az előadás után egy Hellinger-féle bemutató családállítást is megtapasztalhattok, ahol a résztvevők soraiból egy önként jelentkezőnek lesz szerencséje saját családállítást kapni!

Asztrológiai előadásunkban kitérünk a párkapcsolati összeillőség fő irányvonalaira, ahol megtudhatjátok, mitől függ, hogy ki iránt esünk szerelembe: milyen típusú férfi vagy nő a születési horoszkópunk által jelölt ideálunk– a Mars és a Vénusz bolygó radix elhelyezkedésétől függően –illetve mi magunk hogyan éljük meg saját férfiasságunk/nőiességünk, és hogyan segíthet bennünket párkapcsolatainkban az, ha ismerjük saját horoszkópunk által jelzett párkapcsolati energia-csomagunkat.

Tarot előadásunkban pedig betekintést nyerhettek egy, roppant sajátos, a világon egyedülálló Tarot-módszerbe, melyet Szimbolikus Szelllemik Piramis Tarot-nak neveznek, s melynek segítségével lehetőség nyílik az élet minden területével kapcsolatos kérdésre megalapozott választ adni – legyen az érzelmi, gondolati, fizikai, pénzügyi, párkapcsolati vagy egészségügyi ihletettségű kérdés.

A worksop zárásaként speciális nyereményekkel is kedveskedünk Nektek egy SORSOLÁS keretében! A megnyerhető Ajándékkuponok a következők:
-20%-os Ajándékkupon Hellinger-féle családállításra, Diószegi Gabriellával;
-50%-os Ajándékkupon asztrológiai elemzésre Ámon Angélával;
-és egy 100%-os Ajándékkupon egy Tarot személyiség-és sorselemzésre Ámon Angélával!

Előadások:
10.00-11.00: Előadás a Hellinger-féle családálllításról: Diószegi Gabriella előadása
11.00.11.15: szünet
11.15-12.30: Hellinger-féle családállítás gyakorlati bemutató – Diószegi Gabriella vezetésével
12.30-13.00 ebédszünet
13.00-14.00: Párkapcsolati energiáink az asztrológia tükrében – Ámon Angéla előadása
14.00-15.15: szünet
14.15-15.15: Sorsunk a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tükrében – Ámon Angéla előadása

A workshopot tartja:
Diószegi Gabriella (Hellinger-féle családállító, írásanalitikus, perinatális szaktanácsadó, asztrológus)
Ámon Angéla (pszichológus, asztrológus, hipnoterapeuta, Hellinger-féle családállító, Tarot mestertanár)

A workshop díja: 2.500 Ft/fő

Várunk Benneteket sok szeretettel!

Helyszín: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100
Telefon: 06 30 372 8775

Comments are closed