AVIVA tanfolyam és gyakorló órák Pogány Zsuzsával

Együtt a hormonrendszer egészséges működéséért, nem csak nőknek

Mi is az Aviva torna?

Az Aviva-módszer a WHO által bejegyzett egészségügyi torna módszer, mely alkalmas nőgyógyászati, urológiai, genitális betegségek megelőzésére és gyógyítására. Az Aviva torna gyakorlatok a genitális zónában és a hasi szervekben okoznak bőséges vérellátást, elősegítve ezzel a szervezet öngyógyítását.

Különösen akkor ajánlott, ha a következő problémák állnak fenn:

PCO szindróma; mióma, ciszta; meddőség; lesüllyedt méh; inkontinencia; frigiditás; túlzott szőrösödés; késedelmes vagy fájdalmas menstruáció; ovuláció serkentés; rendezi a ciklust; meghozza a menstruációt; lerövidíti a menstruáció idejét; jótékonyan hat a változó kori tünetekre; segít az indokolatlan tejelválasztásnál

A Férfiaknak is segít megsokszorozni a spermiumok számát, potenciazavarok esetén, inkontinenciánál, prosztata- és más férfiproblémákra is hathatós megoldást jelent.

Miért különlegesen fontos ez a torna módszer nők és férfiak számára?

A különlegesség abban keresendő, hogy a torna hatására elkerülhető néhány komoly orvosi beavatkozás. Mindenki a kezébe veheti élete, illetve egészsége irányítását, néhány hónapos torna például teljesen megszüntetheti a ciszta- és mióma-problémákat. Saját magunk gyógyítójává válhatunk, úgy hogy az eredményt elköteleződéssel és nem pirulákkal érhetjük el. Azoknak is áldást – sőt, sokszor gyermekáldást! – hoz az Aviva-torna, akiknek a helyzetét az orvostudomány korábban reménytelennek nyilvánította.

Ugyanakkor az elvégzett gyakorlatok nevelő hatása is kulcsfontosságú: semmihez sem fogható, amikor megtapasztaljuk azt a felemelő érzést, hogy nem feltétlenül szükséges külső segítséget kérni a gyógyuláshoz; hogy nem valaki más fogja megoldani az egészségügyi problémáinkat, hanem mi magunk megtehetjük. A nők néhány hónapos rendszeres gyakorlás után egészséges havi ritmust alakíthatnak ki, a ciklus lefutását három napra optimalizálhatják, illetve beállíthatják a rendszertelen vagy több mint huszonnyolc napos ciklust. Akiknek több hónapra vagy évre kimarad a vérzésük, azok számára is megoldást jelenthet az Aviva-torna.

Most az alapgyakorlatok megtanulására van lehetőség egy 4 órás betanító tanfolyam alkalmával. Az alapgyakorlatok a hormonális rendszerre hatnak, és gyakorlásával helyreállíthatjuk az elhangolódott hormonális rendszerünket.

Amire szükség van a tornán: Kényelmes tornaruha, zokni és egy melegebb sál, vagy pulóver, amit néha a derekad köré tudsz csavarni. Jegyzetelésre van lehetőség. Jegyzetet, amely tartalmazza az alapgyakorlatokat, a helyszínen meg lehet vásárolni 2500 Ft/db áron.

A tanfolyam időpontja:

2018.  Február 9. péntek 16:30-20:30- jóga terem
2018. Február 23.  péntek 16:30-20:30- jóga terem
2018. Március 3. szombat 09:00-13:00 jóga terem
2018. Március  8. csütörtök 16.30- 20:30 a kisteremben- Harmony terem
2018. Március 24. szombat  09:00-13:00 jóga terem

Gyakorló órák:

 –  keddenként  18 órától  
 –  csütörtökönként 18 órától

Tanfolyamot tartja: Pogány Zsuzsa

AVIVA  hormontorna, AVIVA gátizom tréner, rekreációs sportoktató , életmód tanácsadó

Tanfolyam részvételi díja: 9.000 Ft

A hölgyek hozzák magukkal párjaikat is.

Férfiaknak a tanfolyam 5.000 Ft-ba kerül.

Pároknak a tanfolyam: 11.500 Ft

Ára: 1.500 Ft/alkalom

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Comments are closed