A Mazdaznan mirigytudomány elmélete és gyakorlata

Hormon termelő mirigyeink felélesztése MAZDAZNAN módszerrel
Ez egy új lehetőség hormonrendszerünk élénkítésére

2017. november 7-én 19:00 órai kezdettel 10 alkalmas tanfolyam indul, amelyen megtanulhatjuk azt az ősi – több mint 4000 éves – tudományt melynek MAZDAZNAN MIRIGYTUDOMÁNY a neve.
Aki már részt vett AVIVA tanfolyamon annak nem újdonság a légzés és a hormonrendszer kapcsolata, az étkezés, a bélrendszer, a stressz és ezeknek a hormonrendszerrel való kapcsolata.
A Mazdaznan egy öngyógyító módszer és minden szervünknek megvan a maga ápolási technikája.
A november 7-én, kedden 19 órai kezdettel induló 10 alkalmas tanfolyamon megtanulhatjuk a Mazdaznan módszer öngyógyító technikáit, különösen a mirigyrendszerünk felélénkítését.
Szó lesz minden hormontermelő mirigyünkről és megtanuljuk, hogyan hathatunk rá a Mazdaznan módszer egyszerű mozgás gyakorlataival.
A tanfolyam külön érdekessége és kiemelt szerepe az, hogy Dr Szikszai Géza (ő fordította a Mazdaznan könyveket a 20. sz. elején, és gyógyított a módszerével) fia fogja nekünk tartani a tanfolyamot. Ő ebben a szellemben nevelkedett, és tanúja volt édesapja gyógyításainak.
A tanfolyam november 7-én, kedden 19 órai kezdettel indul és további 9 alkalommal, november 14., 21., 28. és január 9., 16., 23., 30., február 6.,13., keddenként 19 órától a BIJÓ jógatermében (XIII. kerület Róbert Károly krt. 96-100.) tartjuk meg.
A 10 alkalmas tanfolyam: 12 000 forint, amelyet lehetőséged van két részben kifizetni.
Amennyiben nem tudsz részt venni a tanfolyamon, de szívesen tanulnál, kérésre az óráról készített felvételt egy későbbi időpontban elküldhetjük megtekintésére, ennek ára 1000 forint letöltésenként.
Várható tematika:
Mi a MAZDAZNAN módszer, célja, a testünk fesztelenítése, hatása a szervezetre, gyakorlatok.
Légzési technikák és hatásuk a hormonrendszerre, gyakorlatok.
Hormontermelő szerveink (agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, csecsemőmirigy, nemi mirigyek, mellékvesék) és ezek felébresztésére gyakorlatok.
Mirigyrendszer összehangolására gyakorlatok.
Előadók: Szikszay Gábor, és Marco Trautwein
Amennyiben részt kívánsz venni a tanfolyamon, kérlek JELENTKEZZ BE. Ezt a linket másold be a browsered (explorer, firefox, chrome) címmezőjébe, vagy klikk ide : http://intimsport.hu/mazdaznan-tanfolyam-jelentkezes
Ha nem tudsz eljönni, de a felvett órákat szívesen megnéznéd, akkor írj nekem e-mailt. zsupogany@gmail.com
Várom visszajelzésed, további szép napot, vagy, ahogy a Mazdaznan köszöntés mondja „Vidámság a szívben”.

Kezdés: November 7. kedd 19 óra (majd minden kedden 19:00-tól)
Helyszín: BIJÓ Energia Egészségközpont Jógaterme 1135 Budapest, Róbert Károly krt 96-100.
Tanfolyam díja: 12 000 Ft
Részvételi díj  alkalmankén 1 500 Ft/fő

 

Pogány Zsuzsanna
rekreációs sportoktató , életmód tanácsadó
AVIVA tréner

Comments are closed