ISTENI PILLANATOK MAHARISHI BHRAMANANDA YOGIVAL

ISTENI PILLANATOK MAHARISHI BHRAMANANDA YOGIVAL

Időpont: 2017.03.09.  18:00 órától

Különleges lehetőség egy köztünk élő felébredt Mester meditációján megtapasztalni az üresség semmihez sem fogható élményét. Maharishi Bhramananda Yogi ölelése, áldása, feltétel nélküli szeretete nagyon sok ember életébe hozott gyógyulást, áldást, harmóniát.

Maharishi Bhramananda Yogi a szeretet nagykövete, a meditáció Mestere. Sok százezer ember a Mester által nyerte vissza önbecslését, ismerte fel az igazságot, tapasztalhatta meg a harmóniát, az ürességet.


Éljünk ezzel a különleges lehetőséggel, hogy részt vehetünk egy felébredt Mester meditációján, megkaphatjuk Maharishi ölelését, áldását!

„Az élet könnyű, ha egyszerűvé tesszük.”-Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Yogi az indiai Keralából (az ottaniak szerint Isten országából), az Ayurvéda hazájából származik. Sokoldalú tehetséggel megáldott ember: alternatív gyógyító, személyiségfejlesztő tréner, a meditáció mestere, a Siddhah Meditáció és a Siddhah Kriya Yoga (SKY) megalapítója. Kiváló fotográfus, remek számítógépes ismeretekkel bír. Feleségével 12 évvel ezelőtt, az esküvője napján találkozott először, mert – indiai szokás szerint – a családja választott neki menyasszonyt. A döntés jónak bizonyult, s a kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló kapcsolatukból két gyermekük született: fiúk 12, lányuk 11 esztendős.
Az egész család beszél angolul, hindiül, és valamennyire magyarul is. Maharishi Yogi 7 éve él Magyarországon, s az életét – családja támogatásával – annak szenteli, hogy segítse az embereket visszatalálni a test-lélek-szellem harmóniájához.


Gyors és hatékony változásokat idéz elő a hozzá fordulók életében, akik ezáltal visszanyerik egészségüket, belső békéjüket. Ezzel valóra váltotta gyermekkori álmát is, hiszen mindig arról ábrándozott, hogy egyszer fehér ruhát visel és gyógyítani fog. Húsz éve kutatja és tanítja a gyakorlati és a spirituális élet egységét. 1990 óta számos nonprofit, állami és magánszervezetet támogatott, több, az emberi értékeket érvényre juttató projektben vett részt, kitüntetéseket kapott. 2013-ban kétszer is humanitárius díjjal jutalmazták, mert ingyen osztottak ételt hajléktalan embereknek és éhező gyerekeknek. Önkéntesekből álló karitatív csapatuk azóta is önzetlenül nyújt segítséget a rászorulóknak

Egy felébredt Mester áldása a legnagyobb ajándék az emberiség számára.
Gyere és élvezd ezt az óriási lehetőséget, hozd el ismerőseid, barátaid!
Kapcsolat:+36 30 372 8775
Regisztrációd a info@bijoenergia.hu emailcímre várjuk.

Belépő ára:  1 500 Ft
Kérjük egy szál rózsát,és szívedet hozd magaddal.

Comments are closed