Svédmasszázs (bioenergetikai masszázs)

2000-ben végeztem el a svédmasszázs-képzést, kiegészítve a talpmasszázzsal, és ezeknek a kombinációjával saját módszert alakítottam ki, amelynek fontos részét képezi a bioenergia is. Az iskola elvégzése után két évig Illyés Éva természetgyógyász mellett dolgoztam. Ez alatt a két év alatt sok tapasztalatot szereztem az ízületi gyulladások, porckopások, teniszkönyök kezelésében. Munkám során gyakran találkoztam hivatásos sportolókkal, akik komoly izomsérülésekkel fordultak hozzám. Gyakran jöttek hozzám ülőmunkát végző paciensek, akiknek jellemzően nyaki, vállövi, kéz, és gerincproblémákból adódó panaszokkal fordultak hozzám. A kezelésekkel ezeket a panaszokat hatékonyan sikerült kezelni.

Az általam használt módszerek, és technikák: talpmasszázs, speciális egyénre szabott módszer, erőteljes, simító, energetizáló masszázs, stresszoldás, a test és a lélek harmóniájának megteremtése.
Aki hozzám fordul biztos lehet abban, hogy közösen megtaláljuk azt a módszert, amellyel a test és a lélek egyensúlyba kerül.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 6.000 Ft.

Moldván Miklós

Comments are closed