Metamorf masszázs

A metamorf masszázs a mindennapi élet rendszerének átalakítására hivatott speciális technika, mely oldja a lelki blokkokat: felszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt egy teljesebb, örömtelibb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életre.
A kezelés menete:
A masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, melynek során a lábakon, a kezeken és a fejen speciális pontokat érintek. Használata egészségi állapottól független, nem ütközik más kezelési módokkal, sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet.
A masszázs (kb. 55 perc) alatt a kliens egy masszázságyon fekve, ellazult állapotban van, miközben a masszázs által előidézet energetikai hatás által felszínre kerülnek az éppen aktuális problémáinak mögöttes érzelmi blokkjai, melyek oldódásra kerülnek. A masszázs alatt meghatározott meditációs zene szól, mely az ellazulást elősegíti.
A masszázs után a klienssel – ha igényli ¬– együttesen feldolgozzuk a meditációjában tapasztalt képsorokat, majd egy kipihentebb, frissebb, oldottabb állapotban engedem útnak.
Milyen problémák esetén ajánlott:
A masszázs mellékhatásaként megszűnnek olyan pszichoszomatikus betegségek és tünetek, mint pl. a gyakori végtaggörcsök, vérnyomásproblémák, izomrángások, gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, autoimmun betegségek, szívritmuszavar, rendszeres szívszúrás, fokozott izzadás vagy a szájszag. Az állandóan hideg végtagok a masszázs hatására felmelegszenek. Elmúlhatnak olyan tünetek is, mint a vese, a máj és az epe betegségei, az emésztési gondok, az ízületi problémák, a rendszeres idegbecsípődések, a csont- és fogproblémák, a hajhullás, a gyakori megfázás, illetve a gyakori torok- és fülfájás.
Kimondottan ajánlott születés körül keletkezett traumák oldására: koraszülött, császármetszéssel, nyakra tekeredett köldökzsinórral világra jött gyerekek gyógyítására – ezek ugyanis olyan negatív élmények, melyek kihatnak a gyermek egész későbbi életére.
A fentiek mellett a metamorf masszázs alkalmas a jelen életre befolyást gyakorló, előző életben keletkezett sokkhatások, blokkok felszínre hozására és oldására is.
Ellenjavallatok:
Kisbabát váró nőknek, 16 éven aluliaknak nem ajánlott. Műtét, illetve komoly orvosi beavatkozás kiváltására nem alkalmas a módszer, ellenben bármilyen gyógyszer szedése mellett, vagy műtéti beavatkozás után a gyorsabb regeneráció érdekében kiegészítésként alkalmazható.
Hány éves kortól ajánlott: 16
Milyen rendszerességgel ajánlott: heti 1 alkalom

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 10.000 Ft.

Ámon Angéla

Comments are closed