Hastánc, orientális táncok

A hastánc világáról:
A mai nőkre rengeteg férfias jellegű feladat nehezedik a mindennapokban. A hastánc évezredes mozdulatnyelvének felidézése/elsajátítása segítségére lehet minden nőnek abban, hogy felvállalja és teljesebben élje meg nőiességét.
Az orientális tánc függetlenített mozdulatokból álló, lírai szabad tánc, amely teret enged az egyéni önkifejezésnek, remek önismeret, önbizalom és testtudat fejlesztő. Segíthet járásunk, testtartásunk nőiesebbé, kecsesebbé tételében.
Folyamatosan megújul vagy épp másik arcát mutatja meg. A legősibb gyógyító hatású művészeti ág, amely képes minket kiragadni a hétköznapokból. Megtanít minket a jelenben élni, bele feledkezni a pillanatba és élvezni annak örömét.
Amint megismered, a hastánc világát rá fogsz jönni milyen csodálatos eszközt találtál, amellyel a nőiességedet, fizikai erőnlétedet, közérzetedet jelentősen befolyásolhatod.

Várlak szeretettel óráimon!

Kezelés neve: Hastánc, Orientális Táncok Tanfolyam
Kezelő neve: Jakusovszky Rita
Kezelés időtartama: egy alkalom 75 perc

Kinek ajánlott: Minden olyan nőnek: aki érdeklődik a keleti zene és kultúra iránt, egy speciális mozgásformát tanulna, szeretne nőiesebb lenni/ nőiesebb mozgást végezni, szeretne több önbizalmat, nagyobb magabiztosságot elérni.
Akiben meg van az alkotási vágy, szeretne egy új önkifejezési formát találni, szeretné mélyebben megismerni önmagát.
Aki szeretne ismét elkezdeni mozogni, javítani egészségi állapotán/hát és derékfájástól megszabadulni vagy épp egy keményebb edzés mellett (pl. aerobic, konditerem) szeretne egy nőiesebb-lágyabb mozgásformát végezni.
Továbbá mindenkinek ajánlott, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni:)

Ellenjavallatok: Alapvetően egy „testbarát”, ízületkímélő, nem megerőltető, alacsony sérülésfaktorú mozgásformáról van szó, de érdemes orvosa tanácsát kikérni mielőtt belekezd!

Hány éves kortól ajánlott: ha nincs korhatár megjelölve, akkor 12 éves kortól 100 éves korig
Milyen rendszerességgel ajánlott: akár naponta

Kezelés menete röviden: bemelegítés, téma, levezetés
Kezelés leírása: a témától függően: bemelegítés-erősítés, alaplépések-kombinációk- gyakorlás, koreográfia- improvizáció, játék-elmélet, levezetés-nyújtás
A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Milyen ruhában történik? Alakot kiemelő öltözet (szoknya nem).
Kell-e bármit vinni a kezelésre? Vizet lehet hozni.
Szükséges-e utána zuhanyozni? Ki hogy szeretné.
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Ne érkezz éhesen, sem közvetlenül evés után.
Utána mire kell figyelni? Megfelelő folyadék fogyasztás

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 1.500 Ft.

jakusovszky-rita_ok

Jakusovszky Rita

Comments are closed