Asztrológia

Az asztrológia olyan több ezer éves ősi technika, melynek segítségével az ember megismerheti saját – erre az életére betervezett – személyiségét. Megismerheti erősségeit, gyengeségeit, továbbá azokat a tudattalanul működtetett viselkedési mintákat, melyek akadályozzák az életének egy-egy területén. Megbeszéljük cselekedeteinek tudatalatti mozgatórugóit: mikor, milyen helyzetben melyik működési mechanizmusát vesz elő öntudatlanul,- ezek közül melyik viszi előre, és melyik akadályozza. Az asztrológiai elemzés során az adott kliens személyiségét – mely olyan, mint egy speciálisan erre az életre lehozott ruha – szétszedjük apró darabokra, ráeszmélünk a tudattalanul működő tulajdonságokra, gondolati mintázatokra, megvizsgáljuk ezeket, majd újból összerakjuk, immár egy tudatosabb, mélyebb önismerettel rendelkező, egységesebb „kiadásba”.

Ezután megvizsgáljuk az asztrológiai ún. tranzitjait az elmúlt, illetve az elkövetkezendő néhány évre vonatkozóan: milyen fő tanulási feladatai voltak az elmúlt években, melyek bizonyos történéseket vonzottak be a kliens életébe, illetve a következő éveket hónapra lebontva ismertetjük vele aszerint, hogy mikor milyen fő tanulási feladat várható, melyik hónapban, évben mire érdemes figyelni: mikor érdemes pl. új vállalkozást indítani, házat felújítani, mikor várható tartós új párkapcsolat, vagy mikor érdemes jobban figyelni az egészségre, stb.

Az asztrológiai elemzéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

• Alap elemzés időtartama: kb. 120 perc
• Bármilyen probléma esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma gyökerét saját személyiségében, sorsfeladatában felismerje, illetve annak lehetséges
( tudatosságának mértékétől függő) jövőbeli kimeneteleit feltárja.
• Hány éves kortól ajánlott:16 éves kortól
• Milyen rendszerességgel ajánlott: félévente, évente egyszer
• Utána mire kell figyelni? A tudatosság fényében a kliens személyiségének magasabb szintű működésére.

Személyiségelemzés:

Egy pontos születési dátumra felállított asztrológiai képlet megmutatja, hogy: mi a sorsfeladatunk ebben az életünkben, illetve előző életeinkből milyen erősségeket és gyengeségeket, tanulnivalókat „hoztunk át” jelen életünkre; továbbá melyek azok a személyiségjegyek, melyeket le kell küzdenünk, illetve ki kell fejlesztenünk magunkban ahhoz, hogy egy tudatos, harmonikus és felfelé ívelő életutat valósíthassunk meg.

Párkapcsolati analízis:

Összehasonlító horoszkópot két személyre állítunk fel: például kedvesünkkel, férjünkkel, gyerekeinkkel, munkatársunkkal. Ajánlott olyan személy esetében, akivel problémáink vannak, akivel nem tudjuk harmonikusan működtetni a kapcsolatunkat, de abban az esetben is eredményes, ha csak szeretnénk még jobban megismerni önmagunkat és a másikat az adott (pár)kapcsolat aspektusából. Az összehasonlító horoszkóp hozzásegít, hogy megismerjük partnerünk férfi-, nőideálját; gondolkodásmódját; érzelemvilágát; erősségeit-nehézségeit; mindezt úgy, hogy közben megismerjük saját magunkat is ezen dimenziók mentén az adott kapcsolatban. A párkapcsolati elemzés segítséget nyújt abban, hogy megértsük karmikus kapcsolatunk mibenlétét a másik személlyel. Rávilágít, hogy az adott személyt milyen tudattalan hajtóerők mozgatják és gyakorlati útmutatást ad arra, hogyan valósítsunk meg egy harmonikus, jól működő és boldog kapcsolatot a másikkal.

Az asztrológiai elemzés egy előre megbeszélt időpontban történik, mely előtt a kliens megadja a születési időpontját, hogy horoszkópját előre elkészítsem a megfelelő részletességgel. Ehhez szükség van a pontos születési helyre és időre: város, születési év, hónap, nap, és a születési óra, perc. Amennyiben a kliens nem tudja biztosra a születési órát, azt lehetőség van az asztrológiai elemzés előtt telefonon pontosítani.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 22.000 Ft.

   
Ámon Angéla Diószegi Gabriella

Comments are closed