Alternatív pszichológia

Kezelés menete: Lélekgyógyászat, amely ötvözi a klasszikus és a spirituális pszichológia elveit és módszereit. Konzultációk, sors,- és személyiség feltárás/elemzés, személyre szabott terápiás foglalkozások, melyek többek közt a művészetterápia eszköztárát, valamint a numerológia és a tarot ősi szimbólumrendszerét is alkalmazzák. Az asztro-pszichológia olyan alternatív pszichológiai technika, mely ötvözi az asztrológia tudományát és az alternatív, spirituális törvényeket magába foglaló pszichológiai elméleteket is. Az asztro-pszichológiai ülések alatt a kliens asztrológiai képlete alapján közelítjük meg az adott problémát, annak gyökerét, és tárjuk fel a probléma megoldásához szükséges belső erőforrásokat.
Az ülések személytől, problémától függően tartalmazhatnak személyre szabott meditációkat. Az asztro-pszichológia előnye, hogy gyorsabban, nagyobb mértékű önismerethez juttatja a klienst, mint a hagyományos pszichológiai módszerek.

Kezelő: Ámon Angéla

Milyen problémák esetén ajánlott:
akik valamely érzelmi válsággal, lelki problémával küzdenek,
testi gyógyulásukat szeretnék elősegíteni a fizikai problémáik hátterében álló lelki konfliktusok feltárásával és feloldásával,
A személyiségükben rejlő adottságokat és lehetőségeket szeretnék aktivizálni és pozitív módon kamatoztatni,
akik gyermekeik érzelmi konfliktusait szeretnék feltárni egy kimondottan gyermekeknek kialakított módszer segítségével (képi kifejezéspszichológia)
Bármely probléma esetén (pl. lelki problémák, feldolgozandó élethelyzet, betegség) esetén ajánlott, amennyiben a kliens érdekelt abban, hogy az adott probléma lelki gyökerét, illetve annak lehetséges megoldási módjait feltárja. Különösen hasznos emellett a saját személyiség mélyebb feltárása, megértése érdekében is.

Ellenjavallatok: nincs
Kezelés időtartama: kb. 90 perc
Hány éves kortól ajánlott: 18 éves kortól
Milyen rendszerességgel ajánlott: személy- és helyzetfüggő

Milyen ruhában történik: utcai
Kell-e bármit vinni a kezelésre: nem
Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra: nem

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

Szolgáltatás ára: 10.000 Ft.

Fontos, hogy a jelentkezéskor előre adja meg születési dátumát is!

Ámon Angéla

Comments are closed